Primul Chevrolet Camaro importat oficial în România şi-a găsit stăpân!

Autor: Dan Vache 07 dec. 2011 Știri auto
Primul Chevrolet Camaro importat oficial în România şi-a găsit stăpân!

Primul Chevrolet Camaro importat oficial în România, a fost achiziţionat împreună cu pachetul aniversar de 45 de ani de către un client din Constanţa.

„Abia ajuns în showroom-ul Rădăcini, Chevrolet Camaro a trezit interesul clienţilor şi am primit solicitări de ofertă la câteva zile după ce l-am expus în showroom-ul din B.dul Timişoara. Un nou contract de vânzare a fost semnat în Constanţa şi ne aşteptăm ca la începutul anului să se concretizeze şi alte solicitări pe care le-am primit până acum.” a declarat domnul Nicolae Sorescu, Director General al Grupului Rădăcini.

„Judecând după cererile de ofertă pe care le-am înregistrat până acum, suntem îndreptăţiţi să credem că Chevrolet Camaro va avea succes în România; bineînţeles că nu vorbim de volume, ţinând cont ce este un model de nişă, însă discutăm despre o cerere îmbucurătoare pentru acest segment.” a adăugat acesta.

Preţurile pentru versiunea coupe încep de la 44.900 euro cu TVA, iar preţurile pentru versiunea decapotabilă încep de la 49.900 uero cu TVA. Modelul Transformers Special Edition şi pachetul aniversar de 45 de ani sunt disponibile la un preţ suplimentar de 2.000 euro cu TVA fiecare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide