Primul oraş din ţară care a montat leduri roşii şi verzi pe arcadele care susţin semaforul – VIDEO

Autor: Marius Vișan 17 oct. 2018 Știri auto

Ca măsură suplimentară pentru a spori siguranţa rutieră, în Piatra Neamţ s-au montat, în premieră, leduri roşii şi verzi pe arcadele care susţin semaforul, mărind vizibilitatea şoferilor care se apropie de trecerea pentru pietoni pe str. G-ral Dăscălescu. 

Decizia de a monta aceste leduri a fost luată de municipalitate după ce s-a constatat că din 2008 până în prezent, pe acest sector de drum, 59 persoane au fost rănite uşor, 36 au fost rănite grav şi alte 9 persoane au decedate.

„Era mai mult decât necesar să intervenim cu această măsură care să ducă la reducerea vitezei şi mărirea siguranţei în trafic. Semafoarele sunt montate în două locaţii în care pietonii întâmpinau probleme în traversare, în dreptul Şcolii Dimitrie Leonida”, a precizat consilierul local Romel Bîrjoveanu pentru Ziar Piatra Neamţ.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide