Primul spot publicitar 3D pentru Mazda

Mazda continuă inovaţiile în comunicare şi lansează începând cu această lună primul spot 3D auto din România, ce va fi difuzat în Sala Mazda amenajată în Cinema City Cotroceni din AFI Palace Cotroceni MegaFun.

Primul spot publicitar 3D pentru Mazda Primul spot publicitar 3D pentru Mazda

Spotul publicitar are o durată de 30 de secunde şi a fostdezvoltat în Germania prezentând noua Mazda3. Spotul 3D va fidifuzat înaintea tuturor filmelor care vor fi vizionate în format3D în Sala Mazda. Producţia cinematografică alături de care a fostprima dată difuzat clipul publicitar este "Călătorie înAfrica".

Compacta Mazda3 este cel mai bine vândut model alconstructorului japonez, cu peste 2.000.000 de unităţicomercializate de la lansarea primei generaţii. Noua Mazda3,lansată anul trecut este deja apreciată la nivel global, primind 23de premii. În România modelul beneficiază de o ofertă specialăvalabilă până la 30 iunie.

Sala Mazda din cadrul Cinema City Cotroceni a fost inaugurată înluna decembrie a anului trecut şi este primul proiect de comunicarede o asemenea amploare a unui brand auto din România. Sala are ocapacitate de 216 locuri şi este personalizată atât la interiorprin poziţionarea logo-ului Mazda pe pereţi şi pe tetierelescaunelor, cât şi în zona de acces a cinematografului şi laintrarea în sală.