Primul teaser al viitorului Lamborghini

Lamborghini ne arată primul teaser pentru urmaşul lui Murcielago şi un singur lucru este cert va avea sigla Lamborghini. Neoficial se spune că va avea un alt sistem de deschidere a portierelor.

Primul teaser al viitorului Lamborghini Primul teaser al viitorului Lamborghini

Aşa cum spuneauşi cei de la Autoblog, acesta este probabil cel mai evazivteaser lansat în ultimultimp de către un constructor şi ne spune ceea ce deja ştiam, că vaveni! În schimb cei de la Teamspeed, iniţiatorii zvonurilor, oferăceva mai multe informaţii. Se pare că acest model va filansat pentru clienţii aleşi pe sprânceană într-un eveniment închisîn luna iulie, iar lansarea pentru noi, publicul larg, seva consemna la Salonul de la Paris din toamnă.

Din punct devedere al performanţelor acest model se anunţă o adevărată rachetăde şosea, urmând să aibă în jurul a 700 CP, responsabilipentru un sprint până la 100 km/h în jurul a 3 secunde şi o vitezămaximă de 370 km/h. Va fi deci un Lamborghini din toate punctele de vedere , dar va maischimba puţin reţeta cunoscută. Conform forumiştilor de pe siteulmai sus menţionat, acest model va fi ceva mai scurt decât actualulMurcielago şi celebrele uşi LSD se vor deschide uşor diferit -pivotând puţin spre lateral şi apoi în sus în genul Koenigsegg-, italienii adoptândacest nou sistem pentru a reduce greutatea.

Mai jos aveţi imaginea completă ateaserului Lamborghini în care sunt aliniate ultimele supercaruri ale mărcii dinSant'AgattaBolognese.

Lamborghini teaser