Producătorii germani de autovehicule de lux trec la modele electrice high-end

Autor: Visan Marian 09 ian. 2018 Știri auto
Producătorii germani de autovehicule de lux trec la modele electrice high-end

Producătorii germani de autovehicule văd într-un final trecerea la motoarele electrice drept inevitabilă, iar mai mulţi dintre aceştia au în plan noi modele electrice pentru acest an, scrie Handelsblatt.

În ultimii ani, industria auto germană s-a temut că a intrat târziu şi slab echipată în cursa care va da o nouă formă industriei auto în următoarele decenii: trecerea la autovehiculele electrice, flancate de cele autonome.

Toţi producătorii importanţi, incluzând Audi, VW, BMW, Porsche şi Daimler, se grăbesc acum să includă în producţie autovehicule electrice high-end. Multe voci din industrie spun că 2018 va decide dacă industria germană va reuşi să implementeze cea mai mare schimbare dintr-o generaţie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult
Ziarul Financiar
Ziarul Financiar

Comentarii
Inchide