Producătorul de autovehicule de transport Karsan debutează în România

Autor: Andrei Ştirbu 18 nov. 2014 Știri auto

„Astăzi, 14 Noiembrie 2014, anunţăm semnarea contractului de distribuţie pentru România dintre Karsan Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.S. şi Anadolu Automobil Rom”, a declarat domnul Kagan Deniz, Director de Export al Karsan Otomotiv în prezenţa domnului Huseyin Aykol, proprietarul Anadolu Automobil Rom şi a doamnei Magda Pesu, Director General al acestei companii. 

„Suntem mândri că, prin semnarea contractului cu Anadolu Automobil Rom, am intrat pe piaţa din România. În ciuda situaţiei economice dificile din Europa, considerăm că piaţa de aici este în creştere şi suntem convinşi că, în curând, Romania va deveni una dintre cele mai importante pieţe ale noastre de pe Continent” a declarat dl. Kagan Deniz, Director de Export al Karsan Otomotiv.

Karsan Jest

Anadolu Automobil Rom s-a înfiintţat în anul 1998 şi este unul dintre cei mai activi jucători pe piaţa autobuzelor din România, cu peste 1500 de livrări în tot acest timp. Este membru din industrie al Uniunii Române de Transport Public şi totodată furnizor important al companiilor de transport călători cu acţionariat privat de la noi din ţară.

„Avem convingerea că acest parteneriat nou creat între Karsan Otomotiv Sanayi ve Ticaret şi Anadolu Automobil Rom va oferi pieţei de transport persoane din România răspunsul pentru o gamă largă de provocări, iar modelele verificate de business de pe piaţa de transport din Turcia vor fi aplicate cu succes şi pe piaţa din România” a declarat doamna Magda Pesu, Director General al Anadolu Automobil Rom – reprezentanţa Karsan în Romania.

Karsan Atak

Parcul auto specializat pentru transportul public în România are nevoie serioasă de îmbunătăţiri – o două treimi din totalul autobuzelor de dimensiuni mici şi mijlocii are peste 10 vechime, în timp ce o treime depăşeşte pragul celor 20 de ani de viaţă. Anadolu Automobil Rom va participa la toate licitaţiile publice, încercând să convingă potenţialii clienţi că mini-bus-urile Karsan sunt soluţia optimă.

Karsan Star

Modelele disponibile în România sunt, în ordinea dimensiunilor, Jest, Atak şi Star. Micul Jest poate transporta 11 persoane pe scaune şi şase persoane în picioare (fără şofer), în timp ce Atak poate primi 23+35 de pasageri. Karsan Star, vedeta gamei disponibilă în România, dispune de 31 de scaune pentru pasageri şi, opţional, de o instalaţie de ceai şi de un frigider. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide