Producătorul de componente auto Compa Sibiu a investit peste 39 mil. lei în maşini şi echipamente

Autor: Dana Ciriperu 21 nov. 2018 Știri auto
Producătorul de componente auto Compa Sibiu a investit peste 39 mil. lei în maşini şi echipamente

Producătorul de componente auto Compa Sibiu (simbol bursier CMP) a investit în primele nouă luni din acest an 39,1 mil. lei (8,4 mil. euro) pentru achiziţia de maşini şi echipamente destinate, în principal, dezvoltării de capacităţi de producţie pentru proiecte şi produse noi, potrivit raportului financiar interimar trimestrial al companei.

Compa produce la Sibiu componente pentru sisteme de injecţie, lame, braţe şi prinderi pentru ştergătoare de parbriz, cartere centrale, flanşe şi role pentru turbosuflante, pi­nioane pentru casete de direcţie, componente pentru coloane de direcţie, arcuri, piese ştanţate, piese forjate, transmisii cardanice, ansamble mecano-sudate, componente pentru instalaţii de aer condiţionat, echipamente industriale, matriţe şi scule.

Produsele Compa sunt exportate în 23 de ţări, printre care Franţa, Germania, Statele Unite, Cehia, Slovacia, Belgia, Olanda, Anglia, Italia, China şi India, conform informaţiilor disponibile pe site-ul companiei. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult
Ziarul Financiar
Ziarul Financiar

Comentarii
Inchide