ProMotor News: Audi prezintă oglinzile virtuale ale noului E-tron

Autor: ProMotor 10 iul. 2018 Știri auto
ProMotor News: Audi prezintă oglinzile virtuale ale noului E-tron

Oglinzile exterioare virtuale oferite opţional vor fi lansate în premieră mondială în versiunea pentru producţia de serie a prototipului Audi e-tron. Acestea sunt mult mai înguste decât oglinzile obişnite: astfel reduc lăţimea automobilului cu 15 centimetri şi, datorită noii lor forme, reduc rezistenţa la înaintare, dar şi zgomotul, oricum redus, generat de curenţii de aer.

În suportul fiecărei oglinzi este integrată câte o cameră video mică. Imaginile capturate apar pe ecranele OLED la trecerea dintre panoul de instrumente şi portieră. Oglinzile exterioare virtuale pot fi adaptate la diferitele situaţii de condus, optimizând astfel siguranţa. Din sistemul MMI pot fi selectate trei moduri de afişare: pentru deplasarea pe autostradă, pentru viraje şi al treilea, pentru parcare.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide