ProMotor NEWS: Ce Dumnezeu mai e şi asta?! Vanda Dendrobium

Autor: ProMotor 19 ian. 2017 Știri auto
ProMotor NEWS: Ce Dumnezeu mai e şi asta?! Vanda Dendrobium

Am văzut multe la viaţa noastră. Şi vorbim mai ales de maşini. Concepte dubioase, maşini care merg pe apă, maşini zburătoare, tot felul de nebunii inimaginabile până la momentul decsoperirii. Asta e însă ceva între imaginaţia unui copil care se uită la Star Wars, Transformes şi Star Trek în acelaşi timp şi realitatea viitoare într-o lume dominată de maşini electrice. Tesla, ai un candidat care promite. Vine din Singapore şi o să-l vedem la Salonul Auto de la Geneva, în martie.

1.500 DE CAI ŞI 0-100 KMH ÎN 2.6s

Cei mai buni ingineri de la Williams F1 şi compania Vanda electrics din Singapore au făcut maşina asta de 1.500 de cai. Se numeşte Dendrobium – un tip de orhidee locală – pentru că acoperişul şi uşile se deschid la fel ca petalele acestei flori. Maşina 100% electrică va fi un rival direct pentru Tesla şi FF91 făcută în China. Face 0-100 km/h în fix 2.6 secunde, cifre identice celor două rivale pe care tocmai le-am pomenit.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide