ProMotor NEWS: Cea mai scumpă Dacia produsă vreodată: Duster cu şenile

Autor: Mediafax 17 mai 2018 Știri auto

Dacia Duser cu şenile este prezentă în aceste zile la cea de-a şaptea ediţie a Expoziţiei Internaţionale dedicată Industriei Aeronautice, Apărării, Securităţii Naţionale, Securităţii Cibernetice şi Securităţii Private (BSDA).

La expoziţia BSDA, dedicată în principal Industriei de Apărare, este prezent şi Duster-ul cu senile, care se află deja în dotarea Jandarmeriei Montane.

Cui se adresează, în general, această „invenţie”?

„Sunt foarte multe sectoare la care se adresează acest produs, precum Jandarmeria Montană, SMURD, dar şi orice alt detaşament de intervenţie în teren greu. Poate fi agricultură, armată, dar şi industria hotelieră. Se poate merge cu el pe zăpadă, prin noroi sau nisip. Se montează foarte simplu, în aproximativ o oră”, a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, Pierre Lavivier, director general al Acf Industrie Braşov, compania care dezvoltă şenilele pentru Duster.

Potrivit reprezentanţilor Acf, şenilele se montează doar pe maşinile Duster 4×4, iar costul celor patru şenile este de 10.700 de euro, fără TVA, adică aproape jumătate din valoarea unui Duster.

În perioada 16-18 mai, la complexul expoziţional ROMAERO, are loc a şaptea ediţie a Expoziţiei Internaţionale dedicată Industriei Aeronautice, Apărării, Securităţii Naţionale, Securităţii Cibernetice şi Securităţii Private (BSDA), care reuneşte peste 200 de firme din 24 de ţări.

Alături de prezentarea exponatelor, programul evenimentului include şi numeroase demonstraţii practice, privind funcţionarea tehnologiei.

De asemenea, în cadrul expoziţiei va fi lansat şi Monitorul Apărării, care aparţine trustului MEDIAFAX.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide