ProMotor News – Dacia Logan facelift? Imaginile surprinse pe străzile din Târgovişte | VIDEO

Autor: Marius Vișan 14 iul. 2016 Știri auto

 


Gabriel Enache, un prieten al paginii de Facebook ProMotor, ne-a trimis cele mai ”calde” imagini cu ceea ce pare a fi un facelift la un model Dacia Logan. 

Maşina a fost suprinsă în timpul nopţii pe străzile din Târgovişte, având partea din spate acoperită de folia specifică maşinilor ieşite la teste. Şi partea din faţă pare să aibă o folie de camuflaj, însă nu ne putem da seama exact din imagini care este raza de acoperire.

Veşti oficiale despre Dacia Logan facelift au apărut încă din luna martie a acestui an, când un oficial de la Renault a anunţat planurile de viitor atât pentru Logan, cât şi pentru Sanero.

„În septembrie la Paris vom avea Sandero şi Logan facelift. Este vorba de o restilizare la mijlocul vieţii modelului. Pentru un salt puternic aşteptăm noul Duster. Dacia însă nu are o gamă suficient de mare pentru a avea noutăţi în fiecare an“, a spus Laurens van den Acker, designerul-şef al grupului Renault, resposabil de automobilele celor două mărci.

Dacia nu a prezentat niciun model nou în cadrul Salonului Auto de la Geneva din primăvară, dar a venit în premieră cu un Logan MCV echipat cu noua transmisie robotizată Easy-R şi cu o nouă nuanţă pentru Duster. Începând cu anul acesta modelele Sandero şi Logan sunt dis­ponibile cu noua cutie de viteze fără pedală de ambreiaj atât pentru motorul pe benzină 0,9 TCe, cât şi pentru die­selul 1,5 dCi.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide