Propunere virtuală pentru Audi RS6

Acum, că informaţiile şi imaginile cu noul Audi A6 sunt oficiale, fanii aşteaptă nerăbdători versiunea de top Audi RS6. Iată o propunere virtuală, a lui Edeli Dan Ioan.

Cea mai puternică versiune, în acest moment, a noului Audi A6 este A6 3.0 TFSI - are un motor V6 turbo de 3,0litri şi care dezvoltă 300 CP, în timp ceversiunea Audi RS6 bazată pe precedentageneraţie are aproape dublu, adică 579 CP!

În aşteptarea noului Audi RS6, ne putem delecta cu diversespeculaţii şi randări. Cum este şi cazul celei realizate deEDL Design, care nearată un RS6 atât de agresiv, încât versiunea normală pareaproape banală.

Avem chiar şi un VIDEO, în care putem vedea cum s-aajuns de la modelul normal la această brută albastră.

Randaricu Audi RS6, versiunea de top a lui Audi A6 de pe tare.ro

Creatorul acestui RS6, Edeli Dan Ioan, putem spune că a reuşitsă creeze o berlină foarte sportivă, care, din punct de vedere alaspectului, rivalizează serios cu Mercedes E 63 AMG sau cu viitorul BMW M5.

Spoilerul frontal iese imediat în evidenţă, graţie imenselorfante de aerisire laterale, reliefate prin ornamente argintii, aşacum se întâmplă şi la recentul Audi RS3. Jantele mari şi garda la sol foarte coborâtă îiimprimă randării un caracter foarte nervos, dar deopotrivăsobru şi chiar elegant. Nu puteau lipsi oglinzileeloxate.

Pentru a vedea cât de aproape este această randare de viitorulmodel de serie Audi RS6, mai avem, totuşi, de aşteptat câtevaluni.

CE PĂRERE AI DESPRE AUDIRS6 by EDL Design?

Viitorul Audi RS6, deocamdata doar ca randare, realizata de EDL Design