PSD-ista sexy care încearcă să dea o altă faţă Guvernului

Dragnea a nominalizat-o ca secretară a Camerei Deputaţilor

PSD-ista sexy care încearcă să dea o altă faţă Guvernului 
PSD-ista sexy care încearcă să dea o altă faţă Guvernului

Ioana Bran a fost votată în Comitetul Executiv al PSD, noul ministru al Tinerertului şi Sportului.

Un ziar online din Satu Mare – presasm.ro – a anunţat din timp că portofoliul va fi preluat de fiica unui om de afaceri din localitate. ”Actuala secretară a Camerei Deputaţilor, sătmăreanca Ioana Bran are şanse uriaşe să devină noul ministru al Tineretului şi Sportului! Tânăra deputată are 31 de ani şi un background impresionant: este fiica cea mică a milionarului din Satu Mare Ioan Bran, patronul Distileriilor Bran, cele care produc pălinca de export Bran.

Ioana Bran a făcut PR pentru palinca produsă de familia sa, declarând că se află la „a 4-a generaţie de “pălincari”, „ca atare este normal ca secretul şi reţeta produselor noastre să se păstreze şi să se transmită din generaţie în generaţie”, menţionează sursa citată.

În urmă cu 2 ani, când Liviu Dragnea a nominalizat-o ca secretară a Camerei Deputaţilor, mass-media a descris-o ”milionara sexy” pe Ioana Bran.

În declaraţia de avere a Ioanei am găsit - mare surpriză - numai o maşină, un Audi din 2010. E drept că şi declaraţia e din 14.06.2017. 

Sursă Pro Sport