Puterea celebrităţii naşte confuzii până şi pentru vedete

Autor: Alexandru Banu 01 feb. 2018 Știri auto
Puterea celebrităţii naşte confuzii până şi pentru vedete

Cum să nu-l ştiţi pe Hammond? Richard, băiatul de la Top Gear. De la fostul Top Gear, acum la enormul Grand Tour – un serial cu zeci de episoade şi 8.8 stele pe imdb. Nu ştim cât crede Hammond în promovarea de sine sau dacă se ocupă alţii de ea. Cert şi-o face la minimum. Pe constul de Instagram, “hamsterul” englez are un singur post. Instagram de obligă să pui şi tu, acolo, o poză, când îţi faci cont, la activare. Singura pe care a pus-o Hammond e cu el complet dement, cu o faţă de care s-ar speria şi colegii lui de TV. Cu o singură postare, Hammond şi-a procurat până azi 330.000 de followeri (urmăritori dacă vreţi voi neapărat să vorbim româneşte).

–> Clarkson face un apel disperat după ce internetul îl ia la mişto. Ajutaţi-l să afle marca şi modelul uneia dintre cele mai cunoscute maşini din Europa de Est

Pe poza cu pricina el are 30.000 de like-uri. Postul a împlinit aproape 2 ani de zile. De atunci, el nu a mai postat absolut nimic. La descrierea contului, Hammond şi-a trecut – small confused bloke … da, confuz rău.  

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide