Race Package pentru Skoda Fabia facelift

Skoda Fabia cu Race Package este probabil cel mai puţin sportiv automobil costumat de parcă este gata să mănânce asfaltul. Daciile vechi nu se pun.

Race Package  pentru Skoda Fabia facelift Race Package pentru Skoda Fabia facelift

Printrefuncţiile marketingului sunt şi identificarea şi crearea nevoilor,însă Skoda Fabia Race Package nu se încadrează ca produs în niciuna dintre ele. Şi întrebarea este cine şi-ar dori un automobil cuun motor de 1.2 litri care dezvoltă 68 CP un Race Package? Oare cei de la Skodas-au gândit că există cerere pentru un automobil careatinge 100 km/h în senzaţionalul timp de 16,5 secunde dar seprezintă încălţat cu jantepe 17 inchi, evacuare cromată, spoilere sport şi autocolante "decurse" pe capotă şi lateral?

Ca să nu fim foarte acizi vom spune că acest pachetestetic este disponibil şi pe versiunea cu motor 1.2 TSI, care areperformanţe mai contemporane, dar departe de straiele pe care leîmbracă. Pentru că da, această personalizare este anunţatădoar pentru motorizărilemezine. Iar aspectul cu adevărat scandalos este preţul. În Germaniaunde va fi oferit Race Package, preţurile încep de la 15.600 pentru motorul de 69 CP şiajung până la 16.180 euro, pentru modelul turbo.

Skoda Fabia Race Package