Randări: ce-aţi spune de un Saab 9-5 Cabrio?

Nu sunt puţini cei care ar vrea să vadă Saab evoluând substanţial în următorii ani. Iar pasionaţii au tot felul de idei - cum ar fi şi versiunea decapotabilă a lui Saab 9-5, realizată în photoshop.

Randări: ce-aţi spune de un Saab 9-5 Cabrio? Randări: ce-aţi spune de un Saab 9-5 Cabrio?

Fanii de pe saabunited.com au avut plăcerea sădescopere de curând nişte randări bazate pe Saab 9-5 - mai exact, versiunea decapotabilă aoriginalei berline suedeze. Dar nu reală, ci virtuală.

Se pare că maşina se pretează la această transformare,linia decapotabilei fiind foarte curată, iar rezultatulfiind foarte lăudat. Aproape că îţi poţi imagina dejamaşina rulând sub soarele californian...

Totuşi, se pune întrebarea dacă un asemenea model aravea succes, câtă vreme mai există în gamă Saab 9-3 Cabrio, bazat pe berlina de clasă medie Saab 9-3. Eibine, de ce nu?

Dacă Saab 9-5 se laudă cu o lungime de 5 metri, este clar căun eventual 9-5 Convertible ar avea cel puţin 4,8metri, ceea ce ar plasa acest model în segmentuldecapotabilelor de clasă mare, de genul lui BMW Seria 6 Cabrio sau Mercedes Clasa E Cabrio.

CREZI CĂ VA EXISTA ÎNREALITATE SAAB 9-5 CABRIO?

Saab 9-5 Convertible - de ce nu? O propunere deocamdata doar virtuala