Randări cu omologul lui Audi A5 Sportback: Seat Palma

Se pare că zvonurile unui omolog Seat pentru Audi A5 Sportback încep să fie serioase. Blogul maghiar de virtual-tuning hvtm.hu vine cu o propunere foarte interesantă, botezază Seat Palma.

Randări cu omologul lui Audi A5 Sportback: Seat Palma Randări cu omologul lui Audi A5 Sportback: Seat Palma

După ce, nu de mult, au apărut pe internet schiţe destul de realiste cu un model Seat bazat pe Audi A5 Sportback, iată că avem parte şi de nişte randări maibine puse la punct pentru un posibil modelhatchback-în-5-uşi spaniol, denumit generic Seat Palma şifiind realizat de blogul de virtual-tuning hvtm.hu.

VEZI AICIRANDĂRILE CU SEAT PALMA

Faţă de schiţele alb-negru iniţiale, aceste randări sunt maievoluate, având un aer de veridicitate suficient de accentuat (atâtcât poţi cere de la o randare pe calculator). Partea frontală esteclar diferită de a lui Audi A5 Sportback, având mai multe curburişi o expresie mai puţin masculină. Partea din spate esteradical diferită, mizând pe un stil masiv şinonconformist.

Seat Palma se diferenţiază şi prin muchia descendentă de pelateral, o "semnătură" iniţiată de Seat Altea şi continuată detoate modelele de după aceea, din ultimii ani.

Seat a apelat până acum la "reciclarea" precedentei generaţiiAudi A4, care, prin mici modificări de design în faţă şi în spate,a devenit Seat Exeo. Rămâne de văzut dacă germanii vor considera oportunăreciclarea lui A5 Sportback într-un model Seat, ceea ce ar puteaameninţa originalitatea maşinii germane.

Oricum, zvonurile par destul de serioase, aşa încât nu ar fi demirare dacă spaniolii ne-ar face o surpriză la Salonul Auto Paris2010, măcar cu un concept de acest gen.