Range Rover a primit o versiune cu ampatament mărit

Autor: Tudor Rus 28 oct. 2013 Știri auto

Conform constructorului din Gaydon, în versiunea cu ampatament mărit, SUV-ul premium câştigă un spaţiu adiţional de 140 mm pentru picioarele pasagerilor poziţionaţi pe bancheta din spate.

Mai mult, indiferent dacă potenţialii clienţi optează pentru banchetă sau scaune individuale în spate, spătarele acestora pot fi înclinate acum la un unghi de 17 grade, cu opt grade mai mult decât permite versiunea cu ampatament standard.

Land Rover introduce şi un nou nivel de echipare, denumit Autobiography Black, menit să aducă retuşuri de design ce accentuează trăsăturile de lux ale SUV-ului. Printre schimbări se remarcă inserţiile cromate de la nivelul grilei frontale şi al „branhiilor” laterale, dar şi două noi versiuni de jante cu şapte spiţe, de 21 şi 22 inci.

Noul pachet aduce modificări şi la interior, unde apar materiale noi precum şi o consolă centrală redesenată, în vreme ce pasagerii din spate beneficiază de ecrane de 10,2 inci inserate în tetierele scaunelor din faţă şi acces la un mini-frigider.

Modelul Range Rover cu ampatament mărit urmează să debuteze simultan la Saloanele Auto de la Los Angeles şi Guanzhou, luna viitoare. Precedentul model cu ampatament mărit lansat de Land Rover a fost Range Rover LSE, fabricat în perioada 1992-1994.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide