Rechemare în service pentru probleme de direcţie la modele Opel vândute în România

Autor: Iulian Dnistran 15 oct. 2014 Știri auto
Rechemare în service pentru probleme de direcţie la modele Opel vândute în România

Opel a început o campanie de rechemare în service pentru probleme la direcţie care pot apărea la 332 de maşini vândute în România. Mai exact, este vorba despre 319 exemplare Opel Corsa produse în 2014 şi 13 exemplare Opel Adam.

La maşinile în cauză, arborele intermediar al coloanei de direcţie s-ar putea rupe, ceea ce ar duce la întreruperea legăturii dintre volan şi roţile din faţă şi, deci, la pierderea controlului asupra maşinii.

Reparaţia se va face gratuit la orice dealer autorizat Opel începând cu data de 27.09.2014, fără limită de timp. Proprietarii maşinilor vor fi contactaţi de reprezentanţii companiei auto pentru comunicarea acestei acţiuni de rechemare în service.

În cazul în care codul de identificare ştanţat pe arborele intermediar al coloanei de direcţie este 20K3 sau 20E4, atunci automobilul nu mai trebuie să ruleze şi trebuie transportat la cel mai apropiat dealer autorizat Opel pe platformă, contactând centrul de asistenţă rutieră Opel. Transportul este gratuit. Orice alt cod înseamnă că maşina poate circula şi că poate merge pe roţi la un centru autorizat Opel.

Mai mult detalii găseşti în documentul trimis de Opel către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide