Renault Clio R.S. 18 primeşte un pachet vizual irezistibil – VIDEO

Autor: Marius Vișan 11 ian. 2018 Știri auto

Update: Primul spot video cu Renault Clio RS 18 (inspirat de magia F1)

VIDEO


În 2017 Renault a sărbătorit 40 de ani de implicare în Formula 1, şi acum a decis să „infuzeze” o parte din acea magie în hatchback-ul său cu cinci uşi. Chiar şi numele ediţiei speciale este inspirat din terminologia motorsport, modelul limitat „Clio R.S. 18 „, fiind împrumutat de maşină de F1 denumită R.S. 18 .

Dar înainte de a vă entuziasa prea tare trebuie să ştiţi să este vorba doar de un pachet vizual pentru Clio RS. Varianta specială primeşte în mod standard un sistem de evacuare Akrapovic (opţional pe modelul obişnuit) pentru a maximiza coloana sonoră oferită de motorul pe benzină de 1,6 litri turbo. Cu o putere de 220 de cai şi un cuplu de 280 Nm, R.S. 18 reflectă specificaţiile tehnice ale versiunii standard.

Ceea ce îl deosebeşte cu adevărat de modelul standard Clio RS sunt inscripţiile de pe uşile din faţă şi motivul dublu-diamant vizibil de pe acoperiş. Renault a aplicat, de asemenea, câteva accente gri, precum şi o temă neagră exclusivă pentru bara de protecţie frontală şi insigne pentru a-i oferi un aspect mai ameninţător. 

În interiorul cabinei, noul Clio R.S. 18 a numerotat pragurile uşii pentru a indica disponibilitatea limitată. La capitolul detalii mai adougăm covoraşele marca Renault Sport şi de o combinaţie de Alcantara şi piele pentru volanul sportiv.

FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide