Renault Clio RS, între înger şi demon

Autor: Gabriel Grosoiu 03 oct. 2011 Știri auto

Renault Clio RS poate să pară un înger sau chiar un demon, în funcţie de unghiul din care este privit. Dimensiunile lui nu sperie pe nimeni, dar performanţele motorului de 2.0 litri şi 200 CP pun la respect maşini mai pretenţioase şi chiar mai scumpe. Cei de la Renault s-au hotărât să se joace puţin pe tema dualităţii caracterului lui Clio RS, aşa că au creat ediţia speciala Ange & Démon, pentru cei mulţumiţi cu performanţele maşinii, dar care vor să iasă ceva mai mult în evidenţă.

Aşadar, Renault Clio RS Ange & Démon oferă o vopsea mată, şi un negru glossy pentru ornamente, al cărui apogeu este atins la nivelul plafonului. Jantele de 18 inchi, vopsite de asemenea în negru, poartă semnătura RS şi sunt încălţate în pneurile Bridgestone RE 050A. În mod previzibil, maşina este dotată cu şasiul Cup şi cu setul de frâne Brembo.
Nici interiorul nu a scăpat neatins de către designerii RenaultSport, aşa că cei care îşi vor parca în garaj sau în faţa casei noul Clio RS Ange & Démon se vor putea bucura de scaune Recaro din piele, ornamente din zinc, covoraşe RS, precum şi o placuţă cu numărul fiecărui exemplar. Doar 666 de maşini vor fi vândute pe pieţele internaţionale, alături de alte 50 rezervate exclusiv Marii Britanii, sub denumirea 200 Raider. Livrările încep chiar luna aceasta, iar cei slabi de înger sunt rugaţi să stea deoparte.
Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide