Renault face anvelope pentru maşinile second hand

De regulă, constructorii de autovehicule apelează la diverşi furnizori pentru subansamble, piese şi întotdeauna pentru cauciucuri. Cei de la Renault însă, sunt excepţia care întăreşte regula.

Renault face anvelope pentru maşinile second hand Renault face anvelope pentru maşinile second hand

Dacă producătorii auto apelează mai mult sau mai puţin lafurnizori pentru diverse piese, întotdeauna, cauciucurile suntfurnizate de partenerii de afaceri ai constructorilor. Acest lucrus-a întâmplat până acum, pentru că cei de la Renault au decis sărenunţe la cauciucurile din "exterior" pentru a le produce"in-house" .

Iar dacă vă gândiţi că acele cauciucuri "Motrio", aşa cum le-aubotezat cei de la Renault, sunt utilizate pentru a "încălţa"maşinile noi, vă înşelaţi. Ele sunt oferite ca şi alternativă dere-echipare pentru maşinile Renault second hand.

Noile cauciucuri Motrio sunt concepute pentru a oferiperformanţe ridicate la un preţ mic, sau cel puţin aşa se laudă ceide la Renault. În Anglia, "programul" începe de la 1 februarie2011, iar preţul unei anvelope porneşte de la 36 de lire sterline,adică aproximativ 42 de euro.