Renault lansează ediţia limitată Olimpic pentru Kadjar, Captur şi Clio | GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 04 iul. 2016 Știri auto

 


Inspirat de Jocurile Olimpice de la Rio, Renault România lansează ediţia limitată Renault Olimpic. Sun această ediţie vor fi disponibile 450 de modele Renault – Kadjar, Captur şi Clio. Totodată, medaliaţii de la Rio vor fi recompensaţi cu autoturisme din ediţia limitată, prin parteneriatul dintre Renault şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR). Seria limitată Renault Olimpic se distinge printr-o echipare suplimentară şi elemente de design inspirate din motivele Olimpiadei de la Rio.

Astfel, sportivii care vor urca pe cea mai înaltă treaptă a podiumului olimpic în cadrul Jocurilor Olimpice de Vară din acest an vor fi recompensaţi de Renault Commerciale Roumanie cu autoturisme Kadjar, cei medaliaţi cu argint vor primi cheile modelului Captur, în timp ce sportivii distinşi cu medalii de bronz vor primi din partea Renault automobile Clio. 

Mai multe imagini găsiţi în GALERIE FOTO

Ediţia Olimpic destinată publicului larg este formată din 150 de unităţi Kadjar, 150 Captur şi 100 Clio. Autoturismele sunt personalizate cu motive olimpice. Astfel, pavilionul si oglinzile exterioare au un design dedicat desprins din universul olimpic, badge-ul lateral reproduce logo-ul Team Romania, iar pragurile sunt ornate cu numele modelului.

Toate automobilele se încadrează în standardul de securitate 5* la testele EuroNCAP şi beneficiază de o echipare specială, in functie de model, în care intră dotări precum: R-Link 2.0, jante de aliaj de 16” diamantate sau de 17”, geamuri spate şi lunetă cu tentă închisă, card “mâini libere”.

 

Jan Ptacek, General Manager al Renault Commerciale Roumanie, a declarat: ”Mă bucur să anunţ că, alături de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, îi putem sprijini pe membrii lotului olimpic român care vor face deplasarea la Rio în această vară. Ne dorim ca, la finalul competiţiei, Renault să premieze un număr cât mai mare de sportivi medaliaţi la Jocurile Olimpice”.

Alin Petrache, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a adăugat: „Parteneriatul dintre Comitetul Olimpic şi Sportiv Român şi Renault România ne onorează şi reprezintă un real sprijin pentru Echipa Olimpică a României, pe măsura eforturilor depuse de sportivii noştri de a rămâne in elita mondială. Le mulţumim tuturor celor care sunt aproape de Echipa României  înaintea deplasării la Rio şi sunt sigur că sprijinul acestora va contribui la continuitatea performanţei sportivilor români la Jocurile Olimpice.”

Modelele Kadjar, Captur şi Clio din seria Renault Olimpic sunt comercializate în ediţie limitată, începând de astăzi şi sunt disponibile publicului larg. 

Versiunea Olimpic a lui Kadjar pleacă de la preţul de 17.700 euro pentru varianta de motorizare TCe 130. În cazul Captur Olimpic, preţul porneşte de la 12.500 euro pentru varianta de motorizare TCe 90. Versiunea Olimpic a lui Clio pleacă de la preţul de 9.850 euro pentru varianta de motorizare SCe 75.

GALERIE FOTO


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide