Renault lansează noul Clio break la Paris

Autor: Tudor Rus 28 sept. 2012 Știri auto

Liniile elegante ale lui Clio vor fi acum şi la dispoziţia familiştilor, după ce Renault a lansat versiunea break pentru popularul model. Cum era şi normal, varianta break este mai lungă cu 201 mm, astfel că lungimea totală a maşinii a crescut până la 4.262 mm. Dimensiunile mărite se propagă la nivel de spaţiu de depozitare, Clio break beneficiind acum de un portbagaj cu o capacitate de 430 litri.

Fiind foarte preocupaţi de aspectul util al lui Clio Estate, inginerii de la Renault oferă posibilitatea ca nu doar scaunele din spate să fie pliate pentru a face loc unei încărcături voluminoase. Scaunul din dreapta poate fi la rândul său ajustat asemănător, pentru a extinde şi mai mult spaţiul de depozitare. Ca motorizări, break-ul va beneficia de aceleasşi motoare cu care este echipat Clio hatchback şi anume: un motor de 0,9 l în 3 cilindri ce dezvoltă 90 CP şi un al doilea propulsor de 1,2 l de 118 CP, pe benzină.

Modelul este aşteptat să-şi facă apariţia în showroom-urile din Europa în prima parte a anului viitor, în funcţie de piaţă. Clio Estate nu va fi disponibil pentru Marea Britanie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide