Renault România susţine sportivii români la Jocurile Olimpice de la Soci

Autor: ProMotor 07 feb. 2014 Știri auto

Renault România duce mai departe spiritul olimpic la Soci 2014, aşa cum a făcut-o şi la Olimpiada de la Londra din 2012, prin promovarea şi susţinerea excelenţei, perseverenţei, profesionalismului şi spiritului fair-play.

În încercarea de a populariza sporturile de iarnă în rândul publicului român, Renault România va oferi detalii despre întrecerile sportive pe toată durata Jocurilor Olimpice. Mai mult, pe data de 2 februarie, sportivii români au fost conduşi la aeroport cu o flotă de modele Renault, Maşina Oficială a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

„Sprijinim participarea delegaţiei române la Jocurile Olimpice de la Soci din februarie 2014 deoarece considerăm că sportivii de performanţă care participă la această competiţie trebuie să se bucure de toată atenţia noastră”, a declarat Thomas Dubruel, Director General Renault Commercial Roumanie.

Cei 24 de reprezentanţi ai ţării noastre vor concura în cadrul unor probe de concurs precum biatlon, bob dublu feminin şi masculin, sanie sau patinaj artistic. Utilizatorii pot descoperi informaţii despre toate cele 15 probe olimpice, despre sportivii calificaţi la Olimpiadă şi despre evoluţiile acestora pe pagina de Facebook Renault România sau pe site-ul oficial Renault.

„Ne bucurăm că Renault România este alături de noi în această etapă foarte importantă pentru Comitetul Olimpic şi sportul românesc. Îi mulţumim partenerului nostru principal că este din nou un sprijin al performanţei româneşti la competiţiile internaţionale şi că rămâne”, a completat Octavian Morariu, Preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide