Renault Sport pregăteşte o nouă versiune de Megane RS

Renault Sport nu stă cu mâinile în sân şi deja a început să testeze o nouă versiune a modelului de succes deja, Renault Megane 3 RS.

Renault Sport pregăteşte o nouă versiune de Megane RS Renault Sport pregăteşte o nouă versiune de Megane RS

Lupta se încinge în segmentul modelelor hot-hatch. După ce Forda lansat noul Focus RS500, Renault Megane 3 RS a rămas înurmă cu 100 CP, care sunt practic sunt prea mulţi pentru a ficompensaţi de actualul şasiu oferit în varianta CUP. Astfel, cei dela Renault Sport s-au apucat din nou de treabă, pentru a fi sigurică vor sta cât mai mult în bătălia din fruntea segmentuluihot-hatch.

Precum se poate vedea şi în pozele furnizate de cei de laAutoWeek.nl, noul Renault Megane 3 RS aremomentan doar un spoiler faţă modificat, cu noi guri de aerisire.Despre eventualele modificări de greutate sau de putere nu putemdecât să speculăm. De asemenea, testele pe circuit dau cu şansemari şi schimbări la trenul de rulare. Însă aşa cum spuneam dejaaici, sunt foarte posibile două noi versiuni, de 275 şi 300 CP.

Având în vedere tradiţia Renault Sport de o oferi un nou RenaultMegane RS în fiecare an, nu ar fi exclus să-l vedem prezentat laSalonul Auto de la Paris din toamnă.

VEZI AICI MAI MULTE POZE CU RENAULT MEGANE 3 RS ÎNTESTE!