Rinspeed sQuba – Singura maşina care are rezervor de oxigen pe lista de dotari – VIDEO

Autor: ProMotor 01 nov. 2017 Știri auto

Barcile cu motor sunt tot mai ameninţate de autoturismele moderne. Prezentată la Salonul Auto de la Geneva de acum câţiva ani,  Rinspeed sQuba este prima maşină complet submersibilă.

Rinspeed sQuba se poate scufunda până la o adâncime de 10 metri, cu o viteză maximă de 3 km/h, însă acesta se revanşează la suprafaţă, reuşind o viteză maximă de 10 km/h. De asemenea, mica minune nu se lasă mai prejos nici pe uscat. sQuba atinge 100 km/h în numai 7.1 secunde şi poate ajunge la o viteză maximă de 120 km/h.

Rinspeed sQuba impresionează pozitiv şi la capitolul poluare. Submersibilul beneficiază de propulsie electrică 100%, rezultand astfel 0% emisii poluante. Neafectând fauna şi flora acvatica, sQuba este o soluţie perfectă pentru mini-expediţiile subacvatice sau pentru o ieşire în larg. Totuşi, neavand plafon, este necesar un echipament corespunzator scufundărilor, care pot fi prelungite cu ajutorul rezervoarelor de oxigen care fac parte din lista de dotări a submersibilului.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide