Rolls-Royce Ghost tunat în haine de SUV. Factorul WOW este inclus – FOTO

Autor: Marius Vișan 01 aug. 2017 Știri auto

În timp ce Rolls-Royce lucrează la primul lor SUV, Cullinan, un fan al acestei mărci a crezut că cuvinţă că mai bine dacă s-ar lucra la modificarea lui Ghost, aşa că l-a îmbrăcat în haine de off-roader.

Randările au fost postate de americanul MoAoun. Acestea au „factorul wow” care le fac potrivite pentru a fi sher-uite. 

În ceea ce priveşte upgrade-urile, maşina are o suspensie ridicată, cu o gardă la sol foarte generoasă, anvelope ciudate, bare de protecţie şi plăci de oţel, lămpi suplimentare şi o cutie de acoperiş.

Cei interesaţi de un Rolls-Royce care poate merge şi după ce se termină asfaltul vor trebui să mai aştepte până anul viitor, când se aşteaptă ca Cullinan să intre pe piaţă.

Acesta va fi unul dintre cele mai luxoase SUV-uri din segmentul său, promiţând să ofere o calitate excelentă, mult spaţiu în interior, cele mai recente tehnologii şi un motor V12 sub capotă, toate ambalate sub un design care îl va face instantaneu recunoscut ca Rolls. 

Sursă: Carscoops

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide