Români pe drumuri europene, criminali în libertate – VIDEO

Autor: Marius Vișan 02 nov. 2017 Știri auto
Români pe drumuri europene, criminali în libertate – VIDEO

Doi şoferi de camion au fost arestaţi după ce au condus periculos pe şosele din Spania.

Imaginile cu manevrele lor periculoase au fost filmate de un alt participant la trafic şi au ajuns mai întâi pe Facebook, apoi poliţiştii s-au autosesizat şi i-au reţinut pe cei doi. Unul este de origine ecuadoriană, iar celălalt este (surpriză) de origine română. 

Într-unul dintre filmuleţe puteţi vedea cum un camion intră în depăşirea altuia, în ciuda faptului că alte vehicule vin din direcţia opusă, şi ajung să conducă foarte aproape unul de altul pentru a evita un accident. În celălalt, un camion intră în depăşire în ciuda faptului că există o linie continuă şi alte maşini vin în faţă.

Potrivit presei locale, Garda Civilă a identificat şoferii după ce au vizionat clipurile de pe Facebook.

Unul dintre bărbaţi, în vârstă de 45 de ani, este originar din Ecuador şi este rezident în Zaragoza, iar celălalt, în vârstă de 58 de ani, este cetăţean român.

Ambii sunt acuzaţi de infracţiuni împotriva siguranţei rutiere. Ei pot fi condamnaţi la închisoare de la 6 luni la 2 ani, şi retragerea permisului de conducere pentru o perioadă de la 1 la 6 ani. 

VIDEO

Sursă: huffingtonpost.es

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide