S-a lansat colecţia Mercedes-Benz 2013

Autor: ProMotor 17 apr. 2013 Știri auto

Printre cele mai importante produse din noul catalog se numără noua bicicletă Trekking 29 dispune de un cadru exclusiv Mercedes-Benz cu roţi Schwalbe 29-inci (74 centimetri), un schimbător de viteze Shimano DEORE de înaltă performanţă, cu 8 viteze (27 viteze pe spate), o furcă cu suspensie Suntour NCX-D LO cu blocare.

Colecţia Mercedes-Benz 2013 cuprinde un total de 27 de modele de ceasuri, printre care se numără şi Chronograph Business Style, fabricat în Elveţia. Ceasul dispune de un cadran de 41,5 mm şi o brăţară din oţel inoxidabil. Modelul se bucură şi de alte detalii speciale precum indicatori luminoşi pentru oră, cristale minerale anti-reflexie, cu secţiune de lupă şi un cadru fix pentru scala de taheometru. Ceasul este rezistent la apă până la 10 metri / 10 ATM.

Clienţii pot alege şi un portofel de călătorie AMG, fabrigat în Germania, care se bucură de un spaţiu pentru 12 cărţi de credit şi de patru compartimente pentru bilete de avion sau tren, precum şi un buzunar cu fermoar şi un suport de pix.

Noul catalog este disponibil acum la partenerii de vânzări Mercedes-Benz sau poate fi accesat online pe website-ul Mercedes Benz.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide