SACRILEGIU? BMW Seria 1 GT cu tracţiune faţă la Paris?!

Autor: Adrian Mihălţianu 11 iun. 2012 Știri auto

Zvonurile conform cărora bavarezii vor da născare unui BMW Seria 1 cu tracţiune faţă încep să prindă contur: Autocar raportează că vom putea vedea minunea chiar la Paris, la Salonul Auto din toamnă!

N-ar trebui totuşi să ne mire. Conform unui studiu, 80% dintre posesorii de BMW Seria 1 sunt convinşi că maşina lor are tracţiune pe puntea faţă şi nu propulsie pe puntea spate, aşa cum stau de fapt lucrurile. Asta arată şi că pur şi simplu nu le pasă unde se află tracţiunea atât timp cât ei se simt bine în maşină.

Din 2014, şi cu tracţiune faţă...

Noua versiune de BMW Seria 1 este dezvoltată sub numele de cod UKL (acronim pentru cuvintele nemţeşti „unter klasse”, redate în română prin expresia de „intrare în clasă”). Numele pe care îl vom întâlni pe piaţă începând din 2014 este cel mai probabil BMW Seria 1 GT, iar conceptul îl vom putea admira chiar anul acesta la Paris.

Dar BMW nu se opreşte aici cu surprizele. Cum vă sună un BMW Seria 1 GT pe platformă de MINI şi cu un motor turbo de 1.5 litri în trei cilindri?! BMW spune că până în 2015 va vinde un milion de automobile de acest gen. Voi ce credeţi?

Sursa: Autocar

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide