Se retrage Skoda Octavia Tour

După 12 ani de prezenta pe piaţa din România şi 14 ani de la lansarea modelului, Skoda Octavia Tour îşi încheie parcursul la nivel internaţional şi ocupă locul binemeritat în istoria Skoda.

Se retrage Skoda Octavia Tour Se retrage Skoda Octavia Tour

În România, au fost vândute peste 40.000 unităţi Skoda OctaviaTour de la lansarea sa pe piaţă, fiind unul dintre cele mai bineprimite modele din istoria brandului. Pentru a marca acest momentşi a anunţa ofertele pentru stocurile existente, importatorul auto,împreună cu agenţia de advertising Frank, au lansat o campanie acărui concept se centrează pe "dealerul refractar", care nu doreştesă se despartă de acest model.

"Oricui îi este greu să se despartă de o maşină care, timp de 12ani, a fost în topul preferinţelor şi, deci, în topul vânzărilor.Tocmai de aceea, ideea celor de la Frank Group s-a potrivit ca omanuşă. Campania publicitară este cu atât mai importantâ cu cat, inRomania, Skoda Octavia Tour s-a bucurat de o apreciere deosebitadin partea cumparatorilor, avand in vedere ca de la lansare pana inmomentul actual s-au vandut mai mult de 40.000 de autoturisme inRomania," a declarat Vlad Rusu, Brand Manager Skoda Romania.

Skoda Octavia Tour este inca disponibila la vanzare, pentru doar8.655 de euro (TVA si trei prime de casare incluse). Octavia Toureste prima generatie a familiei Octavia, fiind lansat in urma cuaproximativ 14 ani, la Salonul Auto de la Paris. In toata aceastaperioada, au fost fabricate 1,4 milioane de unitati. Modelul a fostrebotezat Tour in momentul in care a aparut pe piata cea de-a douageneratie Octavia, el fiind pastrat in oferta marcii deoarecevanzarile mergeau inca foarte bine.