Seat aduce trei modele sport la Worthersee 2012

Autor: Laurenţiu Florescu 17 mai 2012 Știri auto

Seat vine la Worthersee 2012 cu conceptul Mii FR, model ce are la bază micul VW Up!. Dimensiunile şi design-ul conceptului sunt asemănătoare cu cele ale modelului din Wolfsburg, dar partea interesantă este emblema FR. Aceste două litere ne atenţionează asupra faptului că discutăm despre un model sport al constructorului spaniol. Mii FR beneficiază de un design mai agresiv, jante de 16 inch şi un interior cu o temă sportivă. Din păcate nu avem informaţii despre detaliile tehnice, dar există posibilitatea ca VW să dea undă verde modelului Up! GT, lucru ce ar mări şansele lui Mii FR să intre în producţia de serie.

Unul dintre modelele pregătite pentru competiţiile automobilistice este Seat Ibiza SC Trophy. Sub capotă găsim propulsorul TSI de 1,4 litri ce produce 178 CP, legat la transmisia automată DSG cu şapte rapoarte. Printre alte modificări tehnice se numără suspensia pregătită de curse, montarea unor plăci de protecţe sub carterul inferior, frânele mai performante şi anvelopele de competiţie. Seat susţine că Ibiza SC Trophy poate fi maşina ideală pentrupiloţii începători. Preţul modelului spaniol pleacă de la suma de 31.500 euro fară TVA.

Ultimul model prezentat de Seat, Leon Supercopa, este şi cel mai puternic, fiind destinat piloţilor mai experimentaţi. Seat Leon Supercopa dispune de un motor în patru clindri de 2,0 litri ce produce 297 CP şi este legat la o transimise automată DSG cu şase rapoarte. Puterea este transmisă roţilor faţă prin intermediul unui diferenţial cu patinare limitată. Pe lângă modificările exterioare cu un rol aerodinamic, Leon Supercopa este dotat cu scaune de curse, o cuşcă de protecţie şi instrumente de bord destinate competiţiilor automobilistice. Preţul modelului Seat Leon Supercopa este de 63.000 euro fără TVA.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide