Secretele noii generaţii Volkswagen Passat

Noul Volkswagen Passat va merge pe reţeta îmbunătăţirilor incrementale estetice şi de calitate fără a schimba platforma. Exact ca şi în cazul lui VW Golf 6.

Secretele noii generaţii Volkswagen Passat Secretele noii generaţii Volkswagen Passat

Am tot văzut în aceste zile imagini cu viitorul VolkswagenPassat, care se pare însă că nu va fi nou în adevăratul sens alcuvântului. Ci doar de îmbunătăţiri estetice pentru a păstra ritmulcu concurenţa şi cu noua imagine de marcă, dar fără a schimbareţeta tehnică. Cu alte cuvinte se vor opera modificări pebaza platformei B6 pentru a o menţine la zi până în2012/2013 atunci când va intra în scenă adevărata nouăgeneraţie B7, sau aşa anunţă Autocar.

Estetic nucredem că vom avea o surpriză prea mare, ci ne aşteptăm la undesign la jumătatea distanţei dintre Golf şi Phaeton. În schimbnivelul calităţii va fi semnificativ ridicat, urmândprobabil să vedem un salt ca de la Golf 5 la Golf 6. Acestlucru se va resimţi într-o oarecare măsură şi datoritămodificărilor făcute la şasiu pentru un confort mai bun şidimensiunile mai mari . Gama de motorizări se anunţă a rămâneneschimbată, dar propulsoarele vor fi optimizate pentru a fi maieficiente. Lansarea aşa cum până acum s-a mai menţionat se va facela Salonul de la Paris programat pentru luna Septembrie.