SIAB 2007 – EXCLUSIV (IV)

Autor: promotor.ro 08 oct. 2007 Știri auto

Mulţi dintre vizitatori s-au întrebat de ce Logan Pick-Up este prezentat în premieră mondială la SIAB, când a apărut mai întâi la Frankfurt. Ei bine, la salonul nemţesc Logan Pick-Up a apărut doar ca… fotografie, aşa încât onoarea inaugurării oficiale ne-a revenit nouă, românilor.

Trecând în standul vecin, al celor de la Renault, românii au putut verifica în premieră standardul de calitate foarte ridicat al noului Renault Laguna, care a fost prezentat atât în varianta berlină, cât şi break. ProMotor a condus în premieră modelul francez, iar primele impresii le puteţi citi în revista ProMotor. Pentru că Renault are în palmares două titluri la constructori în Formula 1, în noua eră a Marelui Circ, spiritul sportiv nu putea lipsi, aşa încât doritorii pot admira gama sport, Megane RS şi Clio Sport. Alături de acestea, fanii F1 se pot delecta cu monopostul Renault, pentru ca atmosfera de curse să fie completă. Pentru că vorbim de un Salon Internaţional, importatorul francez şi-a permis să ne gratuleze cu un concept, Koleos, maşina care prefigurează primul SUV al celor de la Renault.

Alături de Renault, cei de la Nissan şi-au desfăşurat forţele pe toate planurile. În domeniul off-road, pentru care sunt celebri, noutatea o reprezintă noua generaţie a SUV-ului X-Trail, o maşină foarte capabilă, în ciuda aspectului mai cuminte, de familist. Vorbind de familiste, cei de la Nissan au adus şi versiunea în trei volume a lui Tiida, care se mândreşte cu un interior primitor şi o foarte bună calitate a fabricaţiei. Pentru cei care apreciază citadinele pragmatice, Nissan Note cu siguranţă la va face cu ochiul, beneficiind de un bun compromis între habitabilitate şi dotări de confort. Sportivitatea nu lipseşte nici de la Nissan, datorită celor două versiuni ale lui 350 Z, coupe şi roadster.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide