Simona Halep a filmat un clip publicitar pentru Mercedes AMG – VIDEO

Autor: Marius Vișan 03 sept. 2018 Știri auto
Simona Halep a filmat un clip publicitar pentru Mercedes AMG – VIDEO

Simona Halep (26 de ani) a fost eliminată în primul tur de la US Open de Kaia Kanepi (locul 44 WTA), scor 2-0 (6-2, 6-4). Numărul 1 WTA s-a întors joi în ţară şi, recent, a filmat un clip dedicat unui producător celebru de maşini.

Eleva lui Darren Cahill a fost imortalizată într-un Mercedes AMG C 63 S Cabriolet, decapotabil, model ce costă aproximativ 190.000 de euro fără TVA, unic în România. Boldidul cu o herghelie de cai sub capotă poate atinge viteza de 315km/h.

În 2017, Simona Halep a semnat un parteneriat cu Mercedes-Benz România, contract care îi aduce anual câte un bolid. Înainte de modelul AMG C 63 S Cariolet, constănţeanca a mai primit de la Mercedes un AMG SL63.

CLIPUL POATE FI URMĂRIT AICI 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Răzvan Stîngă
Răzvan Stîngă
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide