SKODA a publicat prima schiţă cu interiorul noului hatchback compact Scala – FOTO

SKODA a publicat prima schiţă cu interiorul noului hatchback compact Scala – FOTO

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Skoda întreţine interesul fanilor în legătură cu Scala, noul hatchback compact pe care urmează să-l lanseze luna viitoare. Şi, în acest proces, ne oferă pentru prima oară o imagine cu interiorul viitorului model.

Noul hatchback Skoda este pregătit să înlocuiască modelul Rapid şi să aducă în producţie sugestiile de design preconizate de conceptul Vision RS. 

Noul model, primul al constructorului bazat pe platforma Volkswagen MQB, oferă un nivel ridicat de siguranţă activă şi pasivă, faruri şi stopuri full-LED şi multe accesorii din gama Simply Clever.

Cu o lungime de 4.362 milimetri, o lăţime de 1.793 milimetri şi o înălţime de 1.471 milimetri, noua Scala oferă un ampatament de 2649 milimetri. Totodată, va oferi cel mai mare portbagaj din segment, cu un volum de 467 litri. Cu bancheta rabatată, acesta oferă 1.410 litri.

Sunt disponibile 5 motorizări, cu puteri cuprinse între 90 şi 150 de cai-putere, atât pe benzină, cât şi motorină, precum şi CNG (gaz natural comprimat). Spre deosebire de GPL, aceasta conţine metan, nu propan sau butan. Toate respectă normele de poluare Euro 6d-TEMP. Iniţial, vor fi disponibile 4 motoare, trei pe benzină şi un diesel.

Motorizarea pe gaz natural va apărea în 2019. Toate motoarele pe benzină conţin filtre de particule.

Vor fi şi trei variante de transmisii: cutii manuale cu 5 şi 6 trepte, dar şi o cutie DSG cu 7 trepte.

 Comentarii
Inchide