SKODA Fabia primeşte un facelift şi un upgrade tehnologic – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 09 aug. 2018 Știri auto

La patru ani de la lansarea celei de-a treia generaţie de Skoda Fabia, compania cehă a trecut micul model printr-un proces de modernizare. Schimbările pot fi observate atât la partea de design, cât şi la gama de sisteme de asistenţă disponibile şi la motorizări.

La exterior, pentru prima dată, sunt disponibile blocuri optice cu lumini LED, precum şi jante de 18 inchi. Mici modificări au fost făcute la partea frontală, fiind oferită şi o gamă mai largă de combinaţii de culori.

Motoarele au fost cosmetizate şi noua Skoda Fabia este oferită cu un motor MPI de 60 cai-putere ( va fi lansat până la finalul anului) şi două motoare TSI, toate cu capacitatea de 1 litru.

Gama de asistenţi a fost extinsă, fiind disponibili acum asistenţi pentru schimbarea benzii de circulaţie, asistenţi în trafic şi asistent de fază lungă.

Cockpit-ul a fost modificat, cadranele fiind acum mai uşor de citit, iar materialele de la bord de calitate mai bună. Totodată, există schimbări şi în gama de tapiţerii. A fost adăugat şi un nou sistem de iluminare pentru spaţiul de depozitare din consola centrală.

Sistemul de infotainment Admunsen oferă acces la serviciile Infotainment Online, oferă un hotspot Wi-Fi şi conectarea a două tablete. Totodată, sistemul Skoda Connect permite închiderea şi deschiderea uşilor prin telefon, smartwatch sau via web. A fost adăugat în ofertă şi sistemul de infotainment Swing Plus cu display color de 6,5 inchi.

Pentru pasagerii din spate sunt acum disponibile două mufe USB şi chiar o lampă detaşabilă LED în portbagaj în cazul variantei Fabia Combi.

Varianta cu accente sportive Fabia Monte Carlo a primit şi ea un upgrade la capitolul design şi funcţionalitate.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide