Şoferul unui camion, filmat când conducea pe contrasens pe DN 39 – VIDEO

Autor: Mediafax 23 ian. 2019 Știri auto
Şoferul unui camion, filmat când conducea pe contrasens pe DN 39 – VIDEO

Şoferul unui camion filmat în timp ce conducea, miercuri dimineaţă, pe contrasens, la intrarea în oraşul Constanţa, pe DN 39, este căutat de poliţişti. Acesta riscă suspendarea permisului şi amendă, scrie Mediafax.

Şoferul camionului a fost filmat de un alt participant la trafic în momentul în care, deplasându-se pe DN 39, la intrarea în municipiul Constanţa, intră pe contrasens cu intenţia de a ajunge într-o staţie de benzină.

Camionul rulează pe mai multe zeci de metri, iar apoi intră în benzinărie, dar prin zona de ieşire.

Imaginile au ajuns şi la poliţiştii constănţeni, care au început cercetările pentru identificarea şoferului.

„Se fac verificări pentru identificarea autocamionului şi a conducătorului auto. Acesta, pentru circulaţie pe sensul opus de mers, riscă suspendarea permisului de conducere pentru 60 de zile şi amendă din clasa III de sancţiuni, cu 6-8 puncte amendă”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

VIDEO

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide