Speculaţii BMW X-Style

Având drept exemplu succesul lui BMW X6, bavarezii vor să îşi diversifice oferta de modele Sport Activity Coupe cu un model mai mic cunoscut ca şi X-Style.

Speculaţii BMW X-Style Speculaţii BMW X-Style

Un nou SUV cu alură de coupe nu ar mai fi un experiment atât deriscant pentru BMW, având deja experienţa reuşită numită BMW X6.Astfel pornind de la platforma viitorului BMW X3, germaniiintenţionează să vină cu un frate mai mic pentru automobilul care aintrodus în vocabularul auto acronimul SAC (Sport Activity Coupe),conform BMWBlog.com.

Noul X-Style, aşa cum esteapelat în interiorul departamentelor de creaţie, se anunţăun automobil mai mic cu o alură şi mai sportivă, care ar putearezona şi mai mult cu publicul feminin. Sursa celor de laBMW Blog spune însă ca acest model ar putea diferi faţă de X6ca şi abordare, urmând să aibă o parte posterioară profilată ca laun sedan, ceea ce ne surprinde puţin pentru că ultimele modele BMWau fost caracterizate mai degrabă de conservatorism şi revenirea lalinii elegante.

Acest proiect este încă înfaza de dezbateri, dar luând în considerare faptul că pentru X3 BMWva introduce o nouă platformă, F25, construirea a încă unui modelar putea fi indubitabil un mod eficient de a amortiza costurile.