Standul Chevrolet la Geneva 2011

Indiferent dacă vorbim de cele trei lansări, de cota de piaţă record înregistrată în Europa sau de sărbătorirea Centenarului, standul Chevrolet de la Salonul Auto de la Geneva, din perioada 3-13 martie, este foarte activ.

Principala ştire este premiera mondială a versiunii produse înserie a sportivului Cruze hatchback, precum şi lansarea în Europa a noului şiatrăgătorului Aveo sedan şi a legendarului autovehicul Camaro convertible. Autovehiculul electric cu autonomie extinsăal mărcii Chevrolet, multipremiatul Volt, nu va fi doar expus.Maşina anului în America de Nord va fi disponibilă şi pentru scurteteste de conducere, ca parte a activităţilor Chevrolet înpavilionul verde (Pavillon Vert) al Salonului, în timpul zilelordestinate presei şi publicului.

Pe lângă expunerea noilor autovehicule în cadrul standului,Chevrolet a anunţat recent că în 2010 a obţinut cea mai bună cotăde piaţă din istorie în Europa, în timp ce, anul acesta, companiademarează un ambiţios program de activităţi pentru aniversarea a100 de ani de la fabricarea primului Chevrolet.

Citeşte mai departe în pagina următoare »