Staţii de autobuz ca în Dubai într-una dintre cele mai bogate comune din România

Autor: Mediafax 19 oct. 2018 Știri auto

Staţii de autobuz după modelul celor din Dubai, prevăzute cu aer condiţionat, hartă  şi monitor au fost montate în comuna Brazi, judeţul Prahova, una dintre cele mai bogate comune din ţară. Aici, oameni se plâng, însă, de calitatea vehiculelor de transport în comun,transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primarul comunei Brazi, Leonaş Radu, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că au fost montate 11 staţii de autobuz, după modelul celor din Dubai, dar acestea nu sunt încă funcţionale.

„Sunt 11 staţii de autobuz în total. Nu e făcută recepţia. Aşteptăm să montăm contorul de energie electrică şi vor fi funcţionale”, a declarat Leonaş Radu.

Acesta a precizat că staţiile sunt ultramoderne, au aer condiţionat pentru vară, dar şi calorifere pentru ca oamenilor să nu le fie frig iarna.

„Au aer condiţionat, vom pune calorifer pe timp de iarnă, au monitor pe care vom afişa diferite informaţii, cum ar fi programul maşinilor. Avem şi o hartă afişată”, a mai spus primarul din Brazi.

Întrebat de calitatea transportului în comun, Leonaş Radu a spus că acesta este asigurat de firme private, care au licenţă interjudeţeană emisă de Consiliul Judeţean Prahova, şi recunoaşte că localnicii se plâng de starea maşinilor.

„Sunt autobuze şi microbuze, unele sunt mai bune, altele nu. Cetăţenii se mai vaită că nu sunt de calitate. Unii spun că nu sunt bune, nu prea sunt mulţumiţi”, a recunoscut edilul.

Staţiile construite după modelul din Dubai, pe care s-a cheltuit suma de 100.000 de euro, vor fi funcţionale peste două săptămâni. Acestea sunt din sticlă, acoperite, au uşi şi scaune, dar şi un design atrăgător.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide