Studiu: tot mai mulţi şoferi fac sex la volan

Autor: Oraan Mărculescu 17 feb. 2011 Știri auto
Studiu: tot mai mulţi şoferi fac sex la volan

Portalul american InsuranceQuotes.com a realizat un sondaj printre şoferii americani, în care oamenii au fost întrebaţi dacă se giugiulesc sau chiar fac sex în timp ce conduc. Rezultatul este considerat aproape stupefiant.

Conform studiului, aproape 30% dintre şoferii americani „se angajează în contacte romantice sau sexuale” în timp ce se află la volan. Procentul este considerat impresionant, deoarece reflectă lipsa de responsabilitate a şoferilor – atribuită în mod egal atât bărbaţilor, cât şi femeilor.

Iar dacă sunteţi tentaţi să îi arătaţi cu degetul pe cei mai puţin şcoliţi, aflaţi că majoritatea celor „vinovaţi” sunt oameni cu studii superioare şi cu un nivel ridicat al veniturilor. Prin urmare, vorbim de nişte riscuri mari asumate, în mod curios, de oameni suficient de capabili pentru a le evita.

Pe de altă parte, britanicii au realizat un studiu din care a reieşit că 89% dintre femei se tem că partenerii lor de viaţă vor dispărea tragic în urma unui accident rutier, prin urmare britanicele se spune că ar fi „avocaţii” atenţiei crescute la volan. Cu alte cuvinte, englezii preferă să fie într-o maşină oprită (vezi şi studiul despre ce maşini preferă britanicii pentru sex).

Revenind în America, maşinile şi şoferii lor au fost obiectul unui studiu mai… fetişist, realizat de compania Jiffy Lube International (unde „Lube” vine de la lubrefianţi pentru motor, nu de alt gen). Din cei 1.000 de şoferi intervievaţi, mai mult de o treime au recunoscut că sunt puţin cam afectuoşi cu maşinile lor. În sensul că mângăierile pe volan sau pe bord ori drăgălăşeniile şoptite la adresa maşinii nu sunt cu nimic mai prejos decât tratamentul aplicat persoanei iubite.

Aşadar, cel puţin în cultura americană, sexul şi maşinile continuă să fie strâns legate. Lucru pe care cei de la Ford îl speculează în ultima campanie pentru noua generaţie Ford Focus: noua maşină oferă un spaţiu mai mare decât concurenţa pentru cei care vor o întâlnire amoroasă în maşină. Ba, mai mult, îţi poate garanta şi a doua întâlnire!

Aşteptăm cu interes campaniile anti-sex la volan, după cele împotriva sms-urilor în timp ce conduci.


Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide