Subaru Forester - preţuri în România

Subaru Motors Trading vine în întâmpinarea clienţilor săi printr-o ofertă specială. Modelul Forester este disponibil acum în showroom-urile Subaru din întreaga ţară începând de la 24,690 Euro cu TVA.

Subaru Forester - preţuri în România Subaru Forester - preţuri în România

Pionieral vehiculelor crossover, modelul Forester a debutat în 1997. Cu omanevrabilitate ieşită din comun, o vizibilitate sporită, datoratăunei gărzi la sol de 200 de mm, şi o usurinţă de utilizare oferităde dotările de exceptie, Forester a creat un nou gen de "SUVevoluat pentru pasageri". Modelul beneficiază de performanţedeosebite la condus datorită sistemului de tracţiune integralăSymmetrical All Wheel Drive construit în jurul unui motor cucilindrii dispuşi orizontal-opus cu un centru de greutatecoborât.

Cea de-a treia generaţie a acestui model, lansată în 2008, esteo nouă generaţie de crossover SUV dezvoltată de Subaru. Aceastămaşină îmbină confortul pasagerului cu manevrabilitatea şi reuşeştesă satisfacă atât nevoile de zi cu zi ale traficului, cât şidorinţa de aventură şi capacităţile off-road ale unui SUV. În plus,Subaru a fost dezvoltat pentru a oferi "Cel mai bun pachet pentruun stil de viaţă activ", cumulând un nivel înalt al confortului,performanţei, versatilităţii şi al siguranţei, pentru ca şoferii şifamiliile lor să se bucure de stilul de viaţă dinamiccontemporan.

Bazatpe conceptul de "siguranţă, confort şi distracţie", Subaru aechilibrat cu pricepere aceste trei elemente pentru o mai bunăpercepţie a condusului, sprijinită de senzaţia unică de siguranţăoferită de sistemul de tracţiune integrală Symmetrical AWD, precumşi de un mod de funcţionare "ecofriendly" şi o eficienţă sporită aconsumului de combustibil.

Forester oferă în continuare valoarea şi calitatea Subaru pecare clienţii fideli se aşteaptă să o primească: plăcerea la volancu un maximum de siguranţă şi fiabilitate. Această filozofieconform căreia "dinamica ideală conduce la siguranţă" esteamplificată prin accentul pus pe sporirea plăcerii la volan şiaduce un plus de valoare pentru confort şi încredere. Foresteroferă o manevrabilitate superioară care răspunde intenţiilorşoferului, asigurând şi un spaţiu relaxant în habitaclu, confort întimpul deplasării şi o utilitate crescută.

Maşina oferă atât şoferului, cât şi pasagerilor siguranţă,confort, încredere, fiabilitate şi un nivel ridicat alperformanţelor.Subaru Motors Trading participă la programul dereînnoire a parcului auto 2010 cu întreaga gamă de modele. Ofertelesunt disponibile atât pentru persoane fizice, cât şi pentrupersoane juridice. Te invităm la un test drive în showroom-urileSubaru Motors Trading din Băneasa, Şos. Bucuresti-Ploieştinr.42-44, tel. 021 361 05 05, şi din Bd. Th Pallady nr. 47, tel.021 345 55 35.