Subaru Trezia a venit în România

Noul model Subaru Trezia, al cărui nume provine din englezescul “Treasure” (“comoară”), ascunde o capacitate incredibilă în dimensiunile sale compacte, ocupând mai puţin spaţiu la exterior şi oferind un spaţiu generos la interior.

Subaru Trezia a venit în România Subaru Trezia a venit în România

Subaru Trezia este inteligent conceput pentru a seadapta activităţilor de zi cu zi şi vine în întâmpinarea cerinţeloreuropene pentru maşini economice de mici dimensiuni. Trezia oferăavantajele clasei sale, fiind încadrată în partea superioară asegmentului MPV compact.


Habitaclul versatil al modelului Trezia prezintă o serie debeneficii precum calitatea materialelor, confort, funcţionalitateşi manevrabilitate.

Graţie designului ingenios şi tehnologiei sale inovatoare,Subaru Trezia garantează o siguranţă deosebită, modelul obţinând 5stele la testele EURONCAP.

Trezia oferă o eficienţă sporită prin respectarea normelor depoluare EURO 5 şi un nivel de emisii CO2 de 127 g/km.

Subaru Trezia este echipat cu un propulsor de 1.3 l benzină, cedezvoltă o putere maximă de 99 CP.

Specificaţii tehnice:

Capacitate cilindrică: 1329 cc


Cuplu maxim: 125 Nm/4000 rpm

Lungime x Lăţime x Înălţime: 3,995 x 1,695 x 1,595 mm,ampatament: 2,550 mm

Subaru Trezia este disponibil pentru test drive înshowroom-urile Subaru Motors Trading şi beneficiază de o ofertăspecială cu finanţare prin NBG LEASING.

Modelul este disponibil în primele 6 luni de la lansare cu odobândă promoţională de 3,9% (DAE* 5,33%) şi CASCO gratuit înprimele 3 luni prin NBG LEASING. În plus, la achiziţionarea nouluimodel, clienţii vor primi cadou un DVD player pentru tetiere!

În România, Subaru Motors Trading este importatorul oficial alautoturismelor marca Subaru. Compania înfiinţată în 2005 deţinedouă showroom-uri aflate în capitală, precum şi o reţea dedistribuţie ce acoperă 8 dintre cele mai importante oraşe dinţară.