Subaru Urban Test

La finele lunii mai, Subaru Motors Trading, importator oficial al mărcii Subaru în România, a organizat Subaru Urban Test pe un traseu special amenajat în incinta Drive In Cinema Băneasa

Subaru Urban Test Subaru Urban Test

Între 22 şi 23 mai, respectiv 29 şi 30 mai, cei pasionaţide siguranţă şi performanţă au avut ocazia de a testa modeleleSubaru pe un circuit special amenajat la Drive In Cinema, BăneasaShopping City, în cadrul evenimentului Subaru UrbanTest.

Siguranţa face diferenţa dintre o maşină obişnuită şi un Subaru.Cei peste 600 de participanţi la eveniment s-au putut convinge deavantajele tehnologiei avansate a sistemului de tracţiune integralăSubaru Symmetrical AWD şi au testat modelele Impreza, Forester,Legacy sau Outback.

Performanţă şi dinamism cu sistemul SymmetricalAWD

Subaru a demonstrat de-a lungul unor decenii că trenul ideal derulare care oferă în acelaşi timp performanţă şi siguranţă estesistemul de tracţiune integrală Symmetrical AWD. Îmbinarea unicădintre motoarele compacte, cu un centru de greutate coborât înconfiguraţie boxer (cilindri dispuşi orizontal opus) şi transmisialiniară poziţionată de-a lungul liniei centrale a autovehicululuicreează o structură stabilă, ce va asigura un comportament excelentîn viraje şi un răspuns imediat la comenzile şoferului. Având labază acest sistem de tracţiune integrală extrem de eficient, ceoferă atât un comportament optim al direcţiei pe viraje, cât şi ungrad ridicat de stabilitate atunci când rulaţi cu viteze mari şi încondiţii nefavorabile, tehnologia unică Subaru AWD asigură un înaltnivel de stabilitate şi manevrabilitate, superioare celor oferitede sistemele convenţionale de tracţiune integrală (AWD). De aceea,această tehnologie a fost întotdeauna promovată de Subaru.

Motorul SUBARU BOXER - stabilitate şiechilibru

Motorul BOXER disponibil pe toate modelele SUBARU oferă unrăspuns spontan la orice turaţii eliberând puterea în mod fluid.Pistoanele amplasate orizontal-opus acţionează pentru diminuareavibraţiilor şi oferă pasagerilor o experienţă deosebită şi unconfort pe măsură. Astfel, motorul şi autovehiculul în generalbeneficiază de un centru de greutate coborât şi de un echilibru maibun.

Noile modele Legacy şi Outback - versatilitate şisiguranţă

Modelele Legacy şi Outback au cunoscut o evoluţie ascendentă înceea ce priveşte nivelul de performanţă, fiind dotate cu sistemulSymmetrical All-Wheel-Drive, cu motoare Boxer şi beneficiind detehnologii de ultimă oră la capitolul transmisii.

Prin dezvoltarea de tehnologii inovatoare a fost creat un noutip de transmisie continuă variabilă (CVT) "Lineartronic" montatlongitudinal. Sistemul CVT "Lineartronic" a fost instalat ca un noudispozitiv de transmisie ecofriendly, îmbunătăţind semnificativatât performanţele referitoare la protecţia mediului, cât şiputerea livrată şi performanţele modelelor.

Cu excepţia modelelor turbo, toate motoarele pe benzinăcorespund regulamentelor şi normelor EURO 5 referitoare laprotecţia mediului.

Subaru Motors Trading, importator oficial al mărcii Subaru, înparteneriat cu NBG Leasing, pune la dispoziţia clienţilor săi oofertă de nerefuzat pentru Subaru Legacy sau Outback.

La plata avansului minim, noi returnăm 10% din valoarea totală amaşinii. Clienţii beneficiază de o dobândă excelentă de 5% pe an(DAE 5,13%) şi, în plus, de primele 3 luni de CASCO gratuite.