SUV-ul Porsche Macan primeşte un facelift – FOTO

Autor: Marius Vișan 25 iul. 2018 Știri auto

Porsche Macan a primit o serie de actualizări, iar acestea sunt primele imagini oficiale cu facelift-ul. Modificările includ motoare noi, un nou sistem de infotainment, modificări ale şasiului şi câteva elemete stilistice în premieră pe acest model.

În faţă, modificările de design sunt subtile. Farurile sunt acum echipate cu LED-uri standard, iar unităţile adaptive sunt  opţionale. Noile lămpi din spate sunt cu tehnologie LED  şi urmează stilul lui Cayenne, stopurile fiind extinse pe toată lăţimea maşinii. Alte schimbări stilistice includ patru noi culori pentru caroserie şi modele noi de roţi, care sunt disponibile în diametre de 20 şi 21 de inci.

În interior, actualizările aduc un design mai sportiv al volanului, care este împrumutat de la modelul 911. Gurile de aerisire centrale au fost repoziţionate pentru a face loc unui nou sistem infotainment cu ecran touchscreen de 11 inci. 

Vestea cea mai importantă la capitolul motorizări este că unitatea diesel a fost scoasă din ofertă. Aceasta înseamnă că acum există o gamă doar pe benzină, cu trei puteri: acelaşi turbo de 2,0 litri de 252 CP ca şi înainte, deşi are acum şi filtru de particule, un nou V6 de 3,0 litri cu 351 CP pentru Macan S şi un V6 twin-turbo de 2,9 litri. Ultima unitate este luată de la Audi RS 4 şi produce 434 CP.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide