Tachyon Speed – Bestia electrică de 1.250 CP, baga frica în hypercar-urile cu motoare termice VIDEO

Autor: Marius Vișan 14 nov. 2017 Știri auto

Alături de planurile sale de extindere a infrastructurii pentru vehiculele electrice, E.ON a prezentat săptămâna trecută şi câteva proiecte interesante în ceea ce priveşte vehiculele electrice. Tachyon Speed este unul dintre ele: un hypercar electric cu 1.250 cai putere. 

Maşina este construită un start-up din California numit „Rice Advanced Engineering Systems and Research” (RAESR).

Compania intenţionează să ofere servicii de proiectare şi inginerie pentru motoare electrice şi baterii, iar pentru a-şi expune talentul a construit Tachyon Speed.

Rezultatul este cu siguranţă ceva ce nu am văzut niciodată la o maşină electrică.

Acesta este alimentată de 6 motoare electrice care livrează 1.250 CP şi poate atinge o viteză maximă de peste 240 km / h. Cu o singură încărcare ea poate parcurge 240 de km. 

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide