Tânăr de 20 de ani, prins conducând cu 152 km/h pe un drum unde limita era 50 km/h

Autor: Andreea Tobias 31 dec. 2018 Știri auto
Tânăr de 20 de ani, prins conducând cu 152 km/h pe un drum unde limita era 50 km/h

Un tânăr de 20 de ani a rămas fără permis de conducere după ce a fost prins sâmbătă, în Galaţi, conducând pe un drum naţional cu 152 de kilometri pe oră, limita fiind 50 de kilometri pe oră.

Tânărul a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism cu viteza de de 152 de kilometri pe oră.

„Poliţiştii au descoperit pe DN25, în localitatea Barcea, un autoturism care circula cu viteza de 152 km/h, limita pe tronsonul respectiv fiind de 50 km/h. Conducătorul auto, un bărbat de 20 ani, din comuna Drăgăneşti a fost sancţionat contravenţional de poliţişti, pentru depăşirea vitezei, cu amendă în valoare de 2.900 lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru a perioadă de 90 de zile”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Vineri, tot în judeţul Galaţi, poliţiştii au prins un şofer care conducea cu viteza de 174 de kilometri pe oră pe un tronson de drum pe care limita este de 90 de kilometri pe oră. Şoferul a rămas fără permisul de conducere şi va plăti o amendă de aproape 3.000 de lei.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide