Tarraco va fi cel mai luxos SUV produs de SEAT – Primele imagini oferite de spanioli

Autor: Marius Vișan 23 iul. 2018 Știri auto

Noul SUV SEAT este aproape de finalizare. Acesta va avea lansarea pe 18 septembrie 2018. Înainte de a arăta în întregime noul SUV, Seat a invitat zece fani la sediul lor din Martorell pentru a le prezenta maşina acoperită de o pânză.

Venind din diferite ţări, inclusiv Spania, Germania, Franţa, Italia şi Marea Britanie, fanii au descris noul Tarraco ca având „o siluetă elegantă”, fiind „mult mai mari decât se aşteptau”.

Anunţat acum mai puţin de două luni, Seat Tarraco va intra la vânzare în diferite ţări din Europa înainte de sfârşitul anului. 

Numit astfel după oraşul spaniol Tarragona, Tarraco este cea mai veche aşezare romană din Peninsula Iberică, iar SEAT spune că a fost „una dintre marile metropole ale Hispaniei în timpul Imperiului Roman”. Compania a declarat că numele Tarraco este un ideal pentru brand deoarece oraşul are o „moştenire culturală, respiră tinereţe, istorie şi o arhitectură aparte”.

Numele a fost selectat ca parte a campaniei #SEATseekingName, în care li s-au cerut fanilor să se pronunţe care ar fi numele potrivit. 146.144 de persoane au votat în competiţie şi aproape 36% dintre acestea au selectat Tarraco. Acesta a bătut alte opţiuni, cum ar fi Avila (28,74%), Aranda (26,91%) şi Alboran (8,83%).

Modelul va avea la bază platforma lui Kodiaq. Motoarele vor fi probabil luate de la Kodiaq, iar acest lucru înseamnă că opţiunile ar putea include un motor cu patru cilindri de 1,4 litri de 125 CP (92 kW) şi 150 CP (110 kW). De asemenea, ar putea exista şi un motor de 2,0 litri cu patru cilindri cu 180 CP (132 kW), precum şi un motor diesel de 2,0 litri care dezvoltă 150 CP (110 kW) şi 190 CP (140 kW).

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide